Bliv crew

Kunne du godt tænke dig at opleve et netparty fra en helt anden synsvinkel og vær med i en fantastisk gruppe med godt sammenhold? Vi forventer, at vores crew er ansvarsbevidste, selvstændige og servicemindede. Til gængæld lover vi en hyggelig weekend og gode mennesker og selvfølgelig fri forplejning.

Vær omhyggelig med at udfylde ansøgningen og vel detaljeret og vælg gerne alle de arbejderområder, du kan udfylde, så vi kan lave en fair vagtplan for alle.

Vi forventer at vi må indhente en børneattest, før hvert event, på alle vores crew medlemmer. Dette bliver gjort digitalt så derfor kræver det, du har NemID og E-Boks.

Bemærk du skal være fyldt 16år før arrangementet for at blive crew!

Vi svare løbende på ansøgninger. Forvent dog svar helt frem til arrangementet.

Kiosk Salg

Sælger slik og drikkevare i vores kiosk, sørger for opsætning af morgenmad til gæster med madbillet og salg af gæstearmbånd efter indtjekning er slut.

Indtjekning

Tjek billetter i døren ved ankomst. Give deltager- og madarmbånd på.

IT Support

Hjælper vores gæster med deres IT relaterede problemer, som hardware og netværksproblemer

Opsætning

Møder Torsdag middag og hjælper med at tømme lastbil/trailere for udstyr, opsætning af stole, borde, scene og kiosk. Hjælper med at trække net- og strømkabler efter anvisninger. Opmærkning af soveområde. Resten af crewet hjælper med opsætning når de ankommer fredag morgen.

Tunering

Står for afholdelse af vores tuneringer og hjælper gæsterne med tuneringsrelaterede problemer.

Nedtagning

Hele crewet hjælper med nedtagning og oprydning om søndagen. Et lille hold hjælper med at tømme lastbilen søndag aften.

Vagt

Tjekker deltager- og gæstearmbånd i døren. Tjekker madarmbånd til morgen- og aftensmad. Sørger for at der er ro og orden i hallen, på gangene og i sovesalen.

Ad hoc opgaver

Sikre at brandvejene er frie, hjælper folk rigtigt på plads i soveområdet under indtjekning, søger for ro i soveområderne om natten, sørger for at deltagerne overholde eventes regler og retningslinjer, tjekker at folk har armbånd, sørger for at skaldespande bliver tømt.

* markerede SKAL udfyldes